•   Telewizja Online - Kanały TV - Albania - ABC News 

ABC News online - Tv na żywo

ABC News online - Tv na żywo

Kliknij na odtwarzacz, program zostanie otwarty na oficjalnej stronie kanału
ABC News
ABC News
Kraj:  Albania
Kategoria: Wiadomości
3.7 na 5
21 głosów)
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by Albanian media proprietor Aleksandër Frangaj.
KLAN TV  Albania / Ogólny
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

3.4 na 5
28 głosów)
KOHAVISION - KTV  Albania / Muzyka
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

3.2 na 5
5 głosów)
Alsat M  Albania / Wiadomości
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

3.1 na 5
11 głosów)
RTK 1  Albania / Local TV
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

4 na 5
2 głosów)
Top Channel  Albania / Ogólny
Top Channel TV eshte nje subjekt privat biznesi, i cili mbulon me sinjalin e tij te gjithe territorin e Shqiperise.

3.6 na 5
12 głosów)
ABC News  Albania / Wiadomości
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3.7 na 5
21 głosów)