•   - - - Rrokum TV 

Rrokum TV online - Tv na żywo


Kliknij na odtwarzacz, program zostanie otwarty na oficjalnej stronie kanału
Rrokum TV
Rrokum TV
Kraj:  Kosowo
Kategoria: Ogólny
Rrokum TV 4 na 5
2 głosów
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
TV Syri Vision  Kosowo - Ogólny
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

4 na 5
1 głosów
RTSH  Kosowo - Ogólny
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

4.5 na 5
2 głosów
Tribuna Channel  Kosowo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

3.6 na 5
3 głosów
TV Opinion  Kosowo - Ogólny
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 na 5
1 głosów
RTK  Kosowo - Ogólny
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 na 5
4 głosów
Arta TV  Kosowo - Ogólny
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 na 5
2 głosów