•   - - - TV Opinion 

TV Opinion online - Tv na żywo


Kliknij na odtwarzacz, program zostanie otwarty na oficjalnej stronie kanału
TV Opinion
TV Opinion
Kraj:  Kosowo
Kategoria: Ogólny
TV Opinion 4 na 5
1 głosów)
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
TV Besa  Kosowo - Ogólny
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 na 5
1 głosów)
Klan Kosova  Kosowo - Ogólny
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 na 5
3 głosów)
Tribuna Channel  Kosowo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 na 5
3 głosów)
RTV Mir  Kosowo - Ogólny
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 na 5
0 głosów)
TV Opinion  Kosowo - Ogólny
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 na 5
1 głosów)
TV Syri Vision  Kosowo - Ogólny
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 na 5
1 głosów)