•   Telewizja Online - Kanały TV - Macedonia - Канал 8 ТВ 

Канал 8 ТВ online - Tv na żywo

Канал 8 ТВ online - Tv na żywo

Kliknij na odtwarzacz, program zostanie otwarty na oficjalnej stronie kanału
Канал 8 ТВ
Канал 8 ТВ
Kraj:  Macedonia
Kategoria: Ogólny
3 na 5
2 głosów)
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република Македонија на 26.11.2008 година. Официјално с
Cegrani TV  Macedonia / Ogólny
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

3.5 na 5
7 głosów)
Ирис телевизија  Macedonia / Ogólny
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

2.3 na 5
3 głosów)
Интел Телевизија  Macedonia / Ogólny
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

2.3 na 5
3 głosów)
Телевизија Бела  Macedonia / Ogólny
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

3.6 na 5
3 głosów)
А1он  Macedonia / Wiadomości
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3 na 5
4 głosów)
Телевизија Тера - Битола  Macedonia / Local TV
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

5 na 5
1 głosów)