•   Telewizja Online - Kanały TV - Macedonia - Македонска Телевизија 1 

Македонска Телевизија 1 online - Tv na żywo

Македонска Телевизија 1 online - Tv na żywo

Kliknij na odtwarzacz, program zostanie otwarty na oficjalnej stronie kanału
Македонска Телевизија 1
Македонска Телевизија 1
Kraj:  Macedonia
Kategoria: Ogólny
3.7 na 5
11 głosów)
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република Македонија, како продолжение на дотогашната
24 Вести  Macedonia / Wiadomości
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3.0 na 5
22 głosów)
А1он  Macedonia / Wiadomości
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3 na 5
4 głosów)
Ирис телевизија  Macedonia / Ogólny
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

2.3 na 5
3 głosów)
Здрава Телевизија  Macedonia / Ogólny
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 na 5
3 głosów)
Македонска Телевизија 1  Macedonia / Ogólny
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3.7 na 5
11 głosów)
Алфа ТВ  Macedonia / Ogólny
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3.5 na 5
2 głosów)