RTK online - Tv na żywo


Kliknij na odtwarzacz, program zostanie otwarty na oficjalnej stronie kanału
RTK
RTK
Kraj:  Kosowo
Kategoria: Ogólny
RTK 4.2 na 5
5 głosów)
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
Zico TV  Kosowo - Ogólny
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 na 5
1 głosów)
RTV Mir  Kosowo - Ogólny
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 na 5
0 głosów)
RTSH  Kosowo - Ogólny
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 na 5
2 głosów)
Arta TV  Kosowo - Ogólny
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 na 5
2 głosów)
TV Most  Kosowo - Local TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 na 5
2 głosów)
Klan Kosova  Kosowo - Ogólny
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 na 5
3 głosów)